Bismil’de Kurulan Merdanoğlu Tekstil Üretim İçin Gün Sayıyor

Bismil’de Kurulan Merdanoğlu Tekstil Üretim İçin Gün Sayıyor

Bismil ilçesinin tanımış siyasetçilerinden Ali İhsan Merdanoğlu’nun oğlu Şehmus Merdanoğlu tarafından satın alınan eski bir çırçır fabrikası yenilenerek modern bir fabrika haline getirildi.

Uzun yıllardır çiftçilikle uğraşan Merdanoğlu ailesi, açacakları bu fabrika ile kendi ilçelerine yatırım yapmanın mutluluğunu da yaşayacak.

Merdanoğlu Tekstil’in sahibi Şehmus Merdanoğlu, “Memleketimiz Bismil’e yatırım yapmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yatırımla ilçemizdeki işsizliğin azaltılmasına bir nebze de olsa katkı sunabilecek olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Ülkemizde olduğu gibi ilçemizde de devam eden salgına rağmen yatırımı bir an olsun bile durdurmayı düşünmediğini aktaran Merdaoğlu, şunları kaydetti: “Önemli olan bugünlerde bile yatırım ve istihdamı sürdürmektir diye düşünüyorum. Bu yatırımın başta ilçemiz olmak üzere hepimiz için önemli olduğunun da farkındayız. Biz aile olarak çiftçilik mesleği ile uğraşmakta olduğumuz için çiftçilerimizin yaşadığı sorun ve sıkıntıların neler olduğunun farkındayız. Kuracağımız bu tesisle tüm çiftçilerimizin yanında olacağımızı belirtmek isteriz. Pamuk sezonunda değerli tüm üreticilerimizi bekliyoruz. Onlar için en iyi fiyat ve hizmeti vermekten mutluluk duyacağız”

Kaynak: https://www.guneydoguguncel.com/bismil-de-kurulan-merdanoglu-tekstil-uretim-icin-gun-sayiyor/23977/

Leave Your Reply

Your email address will not be published.

*